Govorimo glasno o čemu drugi ćute

Izvor: B92, 09.Mar.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Govorimo glasno o čemu drugi ćute"

Beograd -- DS nikada neće pozivati na rušenje ili paljenje zgrada, poručio je lider te stranke Dragan Đilas reagujući na izjavu lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

"Nikada Demokratska stranka neće pozivati na rušenje ili paljenje zgrada, ali ćemo uvek hrabro i javno reći ono o čemu drugi šapuću. Ono što govorimo je da će Srbija uz ovakvu vladu bankrotirati, da će ljudi ostati bez plata i penzija, bez posla i da nam, ako se ovako nastavi, preti socijalni bunt", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poručio je lider DS.

Đilas je, takođe, u pisanoj izjavi naveo da "o ekstremizmu govori čovek koji je pozivao da se ubije sto Muslimana za jednog Srbina" i postavio javno pitanje: "Kakav je mentalni sklop čoveka koji može tako nešto da izjavi, koji već dve godine organizuje linč mene i mojih najbližih, sa čijih mitinga se šalju poruke da seme Dragana Đilasa treba da se zatre".

Podsetimo, prethodno je predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio da ga brine ekstremizam koji "tajkuni, Dragan Đilas i razne ekstremističke partije pokušavaju da uvedu u Srbiju".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ðilas optužuje Vučića za pozive na linč

Izvor: Akter, 09.Mar.2014

Lider DS Dragan Ðilas odbacio je izjavu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića o ekstremizmu koji Ðilas i tajkuni pokušavaju da uvedu u Srbiju

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.