Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2020, 20:36

Godine nisu problem: Rejes još sezonu u Realu

Iako je ušao u petu deceniju života legendarni kapiten još nije spreman za penziju

Mogli su da dovedu i NBA zvezdu u Madrid, ali malo koji vest bi tako obradovala navijače Reala kao ona da će njihov legendarni kapiten ostati još koju sezonu. Naravno, radi se o Felipeu Rejesu i naravno, ostaje još godinu u redovima voljenog kluba.

"Real Madrid i naš kapiten su postigli dogovorda se prodfuži >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovor igrača do kraja naredne sezone", stoji u obaveštenju kluba iz šspanske prestonice.

Čuveno krilo, centar po potrebi, ostaće tako i 17. sezonu u Blankosima iako je ušao u petu deceniju života.

"Vrlo sam sretan što ću nastaviti da nbranim ove boje i ostati još godinu u velikom klubu. Kada zastanem i razmislim da sve ovo vreme, a evo već mi je 40, igram za klub ovakve veličine kao što je Real, osećam se ponosno", izjavio je rekorder Evrolige po broju odigranih utakmica (352) i skokova.

Rejes je sa Kraljevskim klubom osvojio sedam nacionalnih šampionata, šest Kupova kralja, pet Superkupova i dve Evrolige (2015. i 2018.).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.