Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 22:30

Glumio je čuvenu Slavujku, a danas na ivici egzistencije: „Plačem kad mi stigne penzija“

Boris Bizetić, glumac, tekstopisac i kompozitor iza sebe ima karijeru kakvoj se ljudi dive. Međutim, ponovo se u javnosti pojavila priča da mu se razni projekti i uspesi nisu doneli finansijski bezbrižnu starost.
Boris Bizetić • youtube


Tokom karijere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom“ drugim pevačima, a pre nešto više od dve godine u 71. godini života, gostovao je u jednoj emisiji i tada nije mogao da se pohvali finansijskom situacijom.
Boris Bizetić
Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. rekao je on, pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, „poljubi poštara u obraz“.
Finansije mu, priznaje, nikada nisu bile prioritet. Nije mu žao što je davao pesme svima onima kojima bi zatrebalo.
Boris Bizetić
– Nije mi žao što sam davao, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, da tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar – objasnio je Boris Bizetić jednom prilikom u emisiji „Grand Magazin“.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.