Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2024, 20:03

Folksvagen još jednu limuzinu poslao u penziju

U junu 2023. generalni direktor Volkswagena, Tomas Šefer, najavio je planove o ukidanju nekoliko modela manjeg obima proizvodnje, kako bi se fokusirali na popularnije automobile. Direktor kompanije je posebno pomenuo da će premijum sedan Arteon biti "penzionisan", ali nije otkrio kada će se to dogoditi.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Proizvodnja Volkswagena Arteon liftbek je završena, ali Arteon Shooting Brake ostaje

Izvor: AutoBlog, 06.Feb.2024

U junu prošle godine je generalni direktor Volkswagena Tomas Šefer najavio planove o ukidanju nekoliko modela manjeg obima da bi se fokusirali na popularnije proizvode. Izvršni direktor je posebno pomenuo Arteon, ali tada nije rekao kada će se to dogoditi. Kako se ispostavilo, Arteon je već mrtav....

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.