FERGUSON: IMAMO MUNICIJU ZA PSIHOLOŠKI RAT

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FERGUSON: IMAMO MUNICIJU ZA PSIHOLOŠKI RAT

Fergusona je naljutio nedavno komentar savetnika u Sitiju Patrika Vijere koji je kazao da je vraćanje Pola Skolsa iz penzije potez očajnika.

MANČESTER - Menadžer fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da neće štedeti "municiju" ukoliko gradski rival Siti želi da započne psihološki rat u borbi za titulu šampiona Engleske.

Fergusona je naljutio nedavno komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << savetnika u Sitiju Patrika Vijere koji je kazao da je vraćanje Pola Skolsa iz penzije potez očajnika.

"Očaj? Pol Skolos je najbolji vezni igrač u poslednjih 20 godina. Pre nekoliko nedelja i Roberto Manćini nas je "potkačio" u medijima. Ali, nema veze, imamo mi dovoljno municije ako žele borbu na takav način", rekao je Ferguson na konferenciji za novinare u Mančesteru.

Odmah nakon toga usledila je "otrovna strelica" ka kolegi iz Sitija.

"Za Siti je u sredu nastupio fudbaler koji je prošle godine odbio da uđe sa klupe i za koga je menadžer rekao da ga više neće pustiti u tim. Kako se to zove", zapitao se Ferguson, aludirajući na sukob Manćinija sa argentinskim napadačem Karlosom Tevezom.

Junajted trenutno vodi na tabeli Premijer lige sa bodom više od Sitija, a pitanje šampiona verovatno će biti rešeno u međusobnom duelu koji se igra 30. aprila.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.