Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 20:40

Evo kako se postaje nastavnica koju đaci i kolege u penziju prate uz ŠPALIR, OVACIJE I SUZE: Život i delo Mire iz Mladenovca kao amanet svim budućim generacijama nastavnika

Mirjana Marković u prosveti je radila čitavih 36 godina kao profesorka fizičkog. Ovaj posao njoj nije bio težak i sve dok nije otišla u zasluženu penziju, na radno mesto uvek je dolazila spremna da sasluša, nauči i posavetuje njene učenike. O tome kakav je uticaj imala na đake u mladenovačkoj OŠ "Momčilo Živojinović" dovoljno je samo reći da su je njeni đaci i kolege u penziju ispratili uz aplauze, bukete cveća, suze i osmehe!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.