Emir Lapsus ispunio želju sebi i srednjoškolcima

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Lapsus ispunio želju sebi i srednjoškolcima

Poslednji školski dan ostaje u sećanju svim srednjoškolcima, ali učenici jedne gimnazije u Beogradu pamtiće taj dan osim po rastanku heneracije i po tome što su imali priliku da im zapeva Emir Aličković.

Znajući da njeni učenici vole muziku mlade zvezde, njihova razredna i profesorka hemije, kojoj je ovo bila poslednja generacija koju će izvesti pre odlaska u penziju, stupila je u kontakt sa njim i pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ga da im ulepša poslednje sate druženja. Pevač najpopularnijeg benda u regionu rado se odazvao ovoj nesvakidašnjoj molbi, a oduševljenje učenika kada se pojavio na času pokazalo je koliko je jaka bila želja maturanata.

- Zbog svojih obaveza vezano za muziku propustio sam neke od lepih trenutaka u poslednjim danima svog školovanja, tako da sam ovako na neki način ispunio želju i sebi. Hvala svima na fantastičnom dočeku, hval profesorki na pozivu, u svojoj karijeri proživeo sam mnogo lepih trenutaka ali ovo je definitivno jedan koji ću večno pamtiti- rekao je frontmen Lapsus benda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Emir Lapsus ispunio želju sebi i srednjoškolcima

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2019

Poslednji školski dan ostaje u sećanju svim srednjoškolcima, ali učenici jedne gimnazije u Beogradu pamtiće taj dan osim po rastanku heneracije i po tome što su imali priliku da im zapeva Emir Aličković. Znajući da njeni učenici vole muziku mlade zvezde, njihova razredna i profesorka hemije,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.