Dres Reja Alena odlazi u penziju

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dres Reja Alena odlazi u penziju

Jedan od najboljih šutera svih vremena u nedelju je primio najveću moguću čast od svoje nekadašnje ekipe.

Jedan do najboljih šutera svih vremena, Rej Alen, prisustvovaće ceremoniji povlačenja njegovog dresa sa brojem 34 od strane njegove koledž ekipe, Konektikat Haskisa.

Popularni "Jukon" (UCONN) odlučio je da u nedelju na utakmici u svojoj hali protiv Univerziteta Južna Florida povuče Alenov dres iz upotrebe.

Rej Alen je tako postao tek drugi košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Konektikata koji je imao tu čast da mu dres stoji na "zidovima" hale.

Za Konektikat je Alen igrao u periodu od 1993. do 1996. godine i prosečno je beležio 19 poena, dok je u NBA otišao 1996. godine i na jednom od najkvalitetnijih draftova svih vremena je izabran sa pete pozicije, od strane Minesota Timbervulfsa.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.