Drama na Bežanijskoj kosi: Pukovnik u penziji sa kantom benzina i šibicom pokušava da spreči iseljenje iz stana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Bežanijskoj kosi: Pukovnik u penziji sa kantom benzina i šibicom pokušava da spreči iseljenje iz stana

U Vespučijevoj ulici u beogradskom naselju Bežanijska kosa u toku je još jedan pokušaj prinudnog iseljenja iz stana pukovnika u penziji Gojka Lalovića i njegove porodice, prenose beogradski mediji.

Kako prenosi udruženje "Krov nad glavom", ispred zgrade se nalazi i vatrogasno vozilo, pošto je pukovnik seo ispred ulaza u stan s benzinom i šibicom, dok se njegova 28-godišnja ćerka nalazi u objektu i preti da će skočiti sa terase ako se nešto dogodi njenom ocu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Kako prenosi "Blic", na licu mesta je i nekoliko policijskih patrola koje su došle da asistiraju izvršiteljima, kao i nekoliko desetina komšija i pripadnika akcije "Krov nad glavom".

"On je ostavio prijateljima oproštajno pismo ako neko nasilno uđe u stan", rekla je Lalovićeva ćerka udruženju "Krov nad glavom".

List navodi da je ovo ko zna koji po redu pokušaj prinudnog iseljenja porodice Lalović, a Ministarstvo odbrane je ranije istaklo da pukovnik u penziji "bespravno koristi dva stana".

"Penzionisani pukovnik Gojko Lalović bespravno koristi dva stana u Beogradu koji su vlasništvo Ministarstva odbrane, i to garsonjeru u Pohorskoj ulici, i troiposoban stan u Vespučijevoj", saopštili su ranije iz Ministarstva odbrane.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.