Izvor: Blic, 10.Maj.2020, 18:15

Dr Radovanović: Slabljenje virusa je GRUBA ZABLUDA, ako odustanemo od epidemijskih mera, DRUGI TALAS VEĆ U JUNU

Kada zagusti, spas mogu da pruže samo pravi profesionalci. I građani su, bar velikim delom, naučili kako da se čuvaju. To je dragoceno iskustvo za naredni talas, jer država neće moći ponovo da zaustavi život, to bi vodilo bankrotu ili dužničkom ropstvu, kaže za "Blic" epidemiolog dr Zoran Radovanović, prof. Medicinskog fakulteta u penziji.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DR RADOVANOVIĆ UPOZORAVA: Ako odustanemo od epidemijskih mera, DRUGI TALAS VEĆ U JUNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

Kada zagusti, spas mogu da pruže samo pravi profesionalci. I građani su, bar velikim delom, naučili kako da se čuvaju...Epidemiolog, profesor Medicinskog fakulteta u penziji, Zoran Radovanović izjavio je da je "navodno slabljenje koronavirusa grdna zabluda", kao i da su neznanje i neosnovano priželjkivanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.