Izvor: Blic, 18.Apr.2023, 00:31

Demonstranti širom Francuske LUPALI U LONCE tokom obraćanja Makrona (FOTO)

Demonstranti u gradovima širom Francuske okupili su se večeras ispred gradskih većnica lupajući u šerpe i lonce, tokom televizijskog obraćanja francuskog predsednika Emanuela Makrona, koji je dao sebi 100 dana da sredi stanje u državi nakon nedelja nasilnih protesta i gneva javnosti zbog povećanja starosne granice za odlazak u penziju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dramatične slike: Žestoki sukobi, eksplozija, suzavac, grad gori FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 18.Apr.2023

Demonstranti u gradovima širom Francuske okupili su se sinoć ispred gradskih većnica lupajući u šerpe i lonce...Sve se dogodilo tokom televizijskog obraćanja francuskog predsednika Emanuela Makrona...Makron je dao sebi 100 dana da sredi stanje u državi nakon nedelja nasilnih protesta i gneva javnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.