DONEO TELO PREMINULOG UJAKA U POŠTU: Hteo je da uradi samo jednu stvar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 22:35

DONEO TELO PREMINULOG UJAKA U POŠTU: Hteo je da uradi samo jednu stvar (VIDEO)

Jedan muškarac je uhapšen jer je doneo leš svog preminulog ujaka kako bi podigao njegovu penziju.

Irac Deklan Hjugni, star četrdeset godina, doneo je beživotno telo svog preminulog ujaka u poštu kako bi pokušao da podigne njegovu penziju od 213 funti (246 evra).

On je zajedno sa svojim saučesnikom Garetom Koklijem na sudu priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je kriv za ono što mu se stavlja na teret.

Njih dvojica su uhvaćeni kada su beživotno telo doneli u lokalnu poštu.

Hjugni je poštanskom služebniku pokazao ujakovu karticu socijalne pomoći kako bi podigao penziju, ali su službenici u pošti primetili da nešto nije u redu.

Mediji izveštavaju da su i Hjugni i njegov saučesnik osuđeni na po dve i po godine zatvora.

Sudija je u presudi rekao kako su njih dvojica bukvalno bacili pokjonikovo telo na pod pošte nakon što su pokušali da pobegnu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.