Čuveni meksički spasilački pas odlazi u penziju

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni meksički spasilački pas odlazi u penziju

AFPFrida je spasila 12 osoba Spasilački pas koji je stekao svetsku slavu zbog herojskih spašavanja nakon zemljotresa u Meksiku 2017. godine, odlazi u penziju nakon devet godina službe. Meksička ratna mornarica je u ponedeljak održala ceremoniju u čast zlatne labradorke Fride. Frida je učestvovala u 53 spasilačke misije širom Meksika, Haitija, Gvatemale i Ekvadora. Policijska […] Članak Čuveni meksički spasilački pas odlazi u penziju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čuveni meksički spasilački pas odlazi u penziju

Izvor: B92, 25.Jun.2019

Frida je tokom devetogodišnje karijere spasila 12 ljudi i radila na četiri kontinenta...Spasilački pas koji je stekao svetsku slavu zbog herojskih spašavanja nakon zemljotresa u Meksiku 2017. godine, odlazi u penziju nakon devet godina službe...Meksička ratna mornarica je u ponedeljak održala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.