Čuvam mnoge brojeve

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvam mnoge brojeve

- "Vesti" čitam od početka i redovno ih kupujem i sada kada sam u penziji. U prethodnih 25 godina se desilo mnogo toga, pa i najstrašnije bombardovanje naše zemlje, kaže Miroslav Batalov iz Berlina, Nemačka

Skupljam sve brojeve od tada, sem nekoliko primeraka koje nisam mogao da kupim, jer nisu ni stigle u Berlin. Čuvam ih sve, a nešto sam poslao i kući, jer mi supruga Jela kaže da zauzimaju mnogo mesta u stanu.

"Vesti" su nam mnogo značile tokom svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovih godina da upoznamo nove propise i zakone u Nemačkoj, tako da smo preko njih dobijali i mnoge korisne informacije. Supruga Jela je objavljivala recepte u "Vestima", a dobila je i nagradu za 20 godina lista.

Želim "Vestima" da nas kao i do sada dobro informišu i da imaju više lepih nego tužnih vesti.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.