Bred Pit ide u penziju!

Izvor: Glas javnosti, 15.Nov.2011, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit ide u penziju!

Kupio tenk

Bred Pit odlučio je da sebe počasti "suvenirom" sa seta novog filma "World War Z". Glumcu toliko svideo ruski tenk T54 koji je korišćen na snimanju da je odlučio da ga kupi.

Nije poznato šta o njegovoj najnovijoj "igrački" misli Anđelina, ali njihova će deca najverovatnije biti oduševljena.

Bredov tenk proizveden je 1947. godine i bio je deo oružanih snaga sovjetske vojske.

Glumac je najavio da bi za tri godine mogao da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << glumu jer puni pedeset godina, a želeo bi da malo više vremena da provodi sa svojom decom.

Pit je rekao da je razlog što razmišlja da napusti glumu deca koju ima sa Anđelinom Džoli. Otkako ih ima promenio je stav prema glumi i životu uopšte. Razmišlja o svojim ulogama i bira ozbiljnije uloge nego što je to ranije činio.

Pošto su on i Anđa slavni, deca ne mogu slobodno da žive. Skoro su u getu jer ih uvek prati hiljadu kamera. Stariji to razumeju već sad, ali bi hteo za njih pravo detinjstvo.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.