Braun odlazi u penziju: Dođoh, videh, pobedih

Izvor: B92, 21.Jul.2020, 10:09

Braun odlazi u penziju: Dođoh, videh, pobedih

Antonio Braun je odlučio da završi profesionalnu karijeru.

Antonio Braun je studirao na Centralnom Mičigenu i u NFL je ušao na mala vrata, pošto ga je Pitsburg izabrao tek u 6. rundi kao 195. pika.

On je brzo "eksplodirao" i postao jedan od najboljih hvatača u čitavoj ligi, zabeležio je 7 nastupa na Pro Boulu i ukupno u karijeri postigao 80 tačdauna.

Zbog svoje eksplozivnosti i snage bilo ga je maltene nemoguće čuvati, a zbog svojih sposobnosti da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poentira navijači su ga ubrzo prozvali "Tačbraun" i dugo je bio miljenik Pitsburg Stilersa.

Kada je sve završio u Pitsburgu, otišao je burno posle velike svađe i mnogi nisu imali lepo mišljenje o Braunu. Sve to je bilo propraćeno skandalima vezanim za silovanje i problemima koje je prouzrokovao u Ouklend Rejdersima pa je ubrzo otpušten posle svađe sa generalnim menadžerom.

Uhlebljenje je našao u Nju Inglandu, ali je posle optužbi za silovanje otpušten posle samo jedne utakmice i potencijalni "savršeni tandem" je razbijen.

Kako je sam Braun obelodanio na "Tviteru" čuveni broj 84 (ne Oćosinko) odlazi u penziju.

"Vreme je da se povučem. Sve sam postigao u ovoj igri. Dođoh, videh, pobedih. Moja misija je kompletirana, zovite Boga. Sa ove tačke gledišta rizik je veći nego nagrada. Hvala svima koji su bili deo ovog putovanja i iskreno, hvala vam za sve. Život ide dalje", naveo je Braun.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.