Bivša rijaliti učesnica PRIMA PENZIJU godinama - Posle smrti muža upala u ozbiljnu lovu, a onda pokrenula i svoj biznis

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 09:39

Bivša rijaliti učesnica PRIMA PENZIJU godinama - Posle smrti muža "upala" u ozbiljnu lovu, a onda pokrenula i svoj biznis

Pouvukla se iz javnosti nakon učešća u rijalitiju.

Draganu Stojančević javnost je upoznala pre nekoliko godina kao učesnicu "Zadruge 3", gde je imala nekoliko ljubavnih afera, međutim ono što je još više privlačilo pažnju jeste njena burna prošlost, a posle rijalitija potpuno je promenila izgled.

Dugo nije bilo poznato čime se ova devojka tačno bavi, osim što se oprobala kao rijaliti učesnica, a onda je potom pokrenula privatni biznis.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by DRAGANA__STOJANCEVIC♉ (@dragana_stojancevic_)

Dragana je iz Smedereva i pred njen ulazak u rijaliti, domaći mediji su došli do saznanja da je ona navodno bila u braku sa starijim muškarcem, od kog je nasledila penziju nakon što je on preminuo.

- Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - otkrio je tada izvor za domaće medije.

Atraktivna brineta tada je potvrdila da jeste penzionerka, kao i da joj novca ne manjka.

- Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju - rekla je ona tada za "Alo" pred ulazak u "Zadrugu 3".

Ona je čak i u opisu svog profila na Instagramu tada napisala: "U penziji".

Stojančevićeva je u međuvremenu dosta promenila svoj fizički izgled - prevashodno frizuru, koja ju je učinila gotovo neprepoznatljivom, a kako danas izgleda možete pogledati na slikama u okviru teksta.

A post shared by DRAGANA__STOJANCEVIC♉ (@dragana_stojancevic_)

Kako se pisalo, Dragana je potom u rodnom Smederevu otvorila butik ženske garderobe i na otvaranje je pozvala bivše cimere iz rijalitija, a da li se još uvek bavi time nije poznato.

Srbija Danas/Blic/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.