Barselona se sprema za Mesijevu penziju

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona se sprema za Mesijevu penziju

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je da ima "obavezu" da razmišlja o trenutku kada Lionel Mesi ode u penziju.

Argentinac je već 14 godina nosilac igre katalonskog kluba, ali nakon što je prošlog meseca proslavio 32. rođendan, na Kamp Nouu su počeli da razmišljaju o eri posle njega.

"Naša obaveza je da radimo na eri posle Mesija. Već razmišljamo o tome jer dovodimo nove igrače. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kao predsednik se nadam da će Leo biti s nama još mnogo godina, ali moramo razmišljati o promeni kada on odluči da prestane da igra", rekao je Bartomeu.

Uprkos godinama Argentinca i brojnim skupim investicijama Barselone, Mesi je i dalje alfa i omega ovog tima i jedan od najboljih igrača na svetu.

Mesi je postigao 603 gola na 687 nastupa za klub sa kojim je osvojio 34 trofeja, uključujući 10 titula LaLige i četiri Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.