Barikelo želi nazad u F1?

Izvor: Autoportal.rs, 27.Okt.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barikelo želi nazad u F1?

Bivši brazilski as nikako da se pomiri sa činjenicom da je u vozačkoj penziji, i uprkos svom novom poslu, i dalje želi da postane deo neke ekipe u Formuli 1.

Rubens Barikelo će gotovo svim fanovima Formule 1 ostati u sećanju kao čovek koji je kao drugi vozači ekipe Ferrari bio onaj koji je "čistio put" za Mihaela Šumahera i pomogao mu da dođe do nekoliko titula šampiona sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<
Bivši vozač Vilijamsa je do nedavno radio kao komentator na brazilskoj TV stanici "Globo", ali je došlo od prekida ugovora jer se Barikelo, kako navode njegovi bivši poslodavci, nikako nije mirio sa činjenicom da više nije deo F1 karavana.

Prema njihovim rečima Barikelo je u više navrata pokušavao da se vrati u F1 kao test vozač. Priča se da je na trci u Singapuru rekao šefu Mercedesa, Totu Volfu, da je "spreman da bude njihov test vozač".

Ljudima sa "TV Globo" se to nije dopalo jer su smatrali da nije dovoljno posvećen svom novom poslu i rešili su da raskinu ugovor sa nekadašnjim vozačem Ferarija. Da li će "Rubinjo" uspeti da napravi povratak u Formulu 1 ostaje da se vidi.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.