Azar ide u penziju?

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 23:28

Azar ide u penziju?

Fudbaler Real Madrida Eden Azar planira da se u 2024. godini povuče iz profesionalnog igranja fudbala, kaže "Relevo".

Belgijancu sledeće godine ističe ugovor sa "kraljevskim" klubom.

"Planiram da ostanem još jednu godinu u Realu. Očekujem da bude tako i da proslavim poslednju godinu koja mi je ostala u ugovoru", rekao je Azar posle osvajanja Kupa kralja.

Azar je igrao neverovatan fudbal za vreme koje je proveo u dresu Čelsija, potom je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transfer u Real Madrid koji je vredeo 100 miliona. U Madridu sledi pravi sunovrat karijere, gde su ga pratile povrede i gde nije pružio ništa od onoga što su očekivali čelnici kluba iz Madrida kada su ga dovodili u Real.

Belgijanac trenutno ima 32. godine i deluje da bi mogao još nekoliko godina da igra na vrhunskom nivou, što nekim njegovim kolegama i uspeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.