Abazović odbacuje upozorenja o mogućem bankrotu Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2023, 19:21

Abazović odbacuje upozorenja o mogućem bankrotu Crne Gore

Oštra polemika oko stanja u državnoj kasi vodi se između predstavnika Vlade Crne Gore i lidera Pokreta Evropa sad (PES) novoizabranog šefa države Jakova Milatovića. U junu će državna kasa biti prazna, izjavio je 12. aprila Branko Krvavac iz (PES). "Na kraju maja nećemo imati dovoljno novca u trezoru za finansiranje tekućih obaveza, plata i penzija. Sa ovakvim budžetom zaduženje će trebati već u junu. Jedino da se desi čudo pa da prihodi budu veći 40 ili 50 odsto", kazao je...
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Spajić negira da je u konfliktu sa novim predsednikom Crne Gore: "Sa Milatovićem sam u odličnim odnosima"

Izvor: Blic, 12.Apr.2023

Jedan od lidera Pokreta Evropa Sad (PES) Milojko Spajić kazao je danas da nije tačno da je u konfliktu sa stranačkim kolegom i novoizabranim predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem. Što se njega tiče, kazao je, sa Milatovićem je u odličnim odnosima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.