Evakuisana stanica u Lionu, žena vikala Alahu akbar i pretila eksplozivom VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2020, 16:21

Evakuisana stanica u Lionu, žena vikala "Alahu akbar" i pretila eksplozivom VIDEO

Železnička stanica Par-Diju u Lionu je evakuisana zbog dojave o bombi i policijska operacija je u toku, saopštila je policija dodajući da je osoba uhapšena.

Lionski lokalni list "Le Progres" objavio je na svom sajtu da je žena koja je nosila nekoliko torbi pretila da će se razneti i da je uzvikivala "Alahu Akbar"

Tim za deaktiviranje eksplozivnih naprava je na licu mesta i vrši provere. prenosi Rojters.

Železnička kompanija SNCF potvrdila je na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je saobraćaj oko Liona obustavljen.

Oko stanice policija i vojska su formirale kordon i zatvorile prilaz.

Političar Damijan Abad na Tviteru je naveo da je planirao da ode vozom u Lion, ali da je to nemoguće zbog "pretnje bombom".

Novinarka Žulijen Damboa navodi da su putnici ostavili svoje prtljage i bežali iz stanice, prenosi Dejli ekspres.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lion: Žena pretila uzvikujući Alahu akbar, evakuisana stanica

Izvor: B92, 22.Okt.2020

Železnička stanica Par-Diju u Lionu je evakuisana zbog dojave o bombi i policijska operacija je u toku, navela je policija dodajući da je jedna osoba uhapšena.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.