Izvor: Danas, 11.Okt.2010, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVNICI VLASTI I OPOZICIJE O NEREDIMA POVODOM PARADE PONOSA

1. Ko je odgovoran za incidente koji su se dogodili u nedelju? 2. Da li je Parada ponosa bila samo povod za nasilje? 3. Mete napada izgrednica su bile stranke i institucije koje su u vlasti ili bliske njoj. Šta mislite o tome? 4. Da li je "desna" opozicija mogla da utiče na protivnike Parade kako ne bi bilo incidenata?

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Opozicija: Ko je odgovoran za nasilje na beogradskim ulicama?

Izvor: Blic, 12.Okt.2010, 13:50

Poslanici pojedinih opozicionih stranaka zatražili su danas od nadležnih organa da saopšte ko je organizator nasilja na beogradskim ulicama uoči i posle Parade ponosa, kao i da li je tačno da su bezbednosne službe predvidele da će biti izgreda...Liberalno-demokratska partija (LDP) je od premijera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.