Obožavateljka Ezela ne može da veruje da neće imati strasnu vezu sa glavnim glumcem

Izvor: Njuz.net, 03.Okt.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavateljka Ezela ne može da veruje da neće imati strasnu vezu sa glavnim glumcem

Napomena: Ova vest je šaljive prirode


Još jedan ljubavni krah za Draganu, najveći posle Rikija Martina



KRALJEVO, 3. oktobar 2012, (Njuz) – Jedna od najvećh obožavateljki serije “Ezel”, Dragana Tasić (26) iz Kraljeva, u neverici je primila vest da je glavni glumac te serije Kenan Imirzalioglu gej. Nedavnim priznanjem, Kenan je osujetio Draganine višemesečne planove da imaju strasnu ljubavnu romansu.
Ova učiteljica kaže da je već neko vreme sumnjala u njegovo seksualno opredeljenje, a da je toga postala skoro sigurna kada je pre nekoliko nedelja na njegovu fan stranicu na Fejsbuku okačila nekoliko poruka, uključujući i svoju fotografiju u bikiniju, ali da joj on nikada nije odgovorio.
- Očigledno nemam sreće u ljubavi. Godinama sam bila ludo zaljubljena u Rikija Martina, da bih saznala da je gej – kaže Dragana i dodaje da je podjednako teško i pre nekoliko godina podnela vest da se Fernando Tores oženio.
- Kad sam prvi put videla Ezela, nešto mi je zaigralo u stomaku i zaboravila sam na sve prethodne potencijalne šeme , uključujući čak i onu sa Bredom Pitom! Ezel je toliko lep, markantan, pravi tip muškarca. Plašim se da polako gubim veru u ljubav.
Ova učiteljica kaže da ozbiljno razmišlja da se ispiše sa časova turskog, kao i da će još jednom porazgovarati sa svojom kumom da li da narednog leta odu u Kušadasi.
- Čula sam da je jednom letovao tamo, pa sam mislila da u prvoj nedelji jula sledeće godine budem tamo na moru. Do tada bih taman naučila da mu se lepo obratim na turskom, ali čemu sad sve to – izjavila je Dragana koja kaže da jedinu utehu pronalazi u činjenici da Džoni Dep više nije sa Vanesom Paradi.
Marko Dražić
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.