Hemfri Bogart mislio da je homoseksualac

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemfri Bogart mislio da je homoseksualac

Holivudska legenda Hemfri Bogart je godinama mislio da je homoseksualac iako je bio sa više od hiljadu žena pre nego što se 1945. godine oženio glumicom Lorin Bekol, proizilazi iz najnovije biografije zvezde "Kazablanke".

Seksualno nezasit i sklon neverstvu, Bogart je imao tri braka pre nego što je sreo "ljubav svog života", Lorin Bekol. Pre toga je bio u vezi sa oko 1.000 žena, uključijujući Bet Dejvis, Džin Harlou, Marlen Ditrih i Ingrid Bergman, ali uprkos tome stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je bio u strahu da je zapravo gej, tvrdi autor knjige, Darvin Porter, američki novinar koji je 60-ih godina radio u Holivudu.

U knjizi: Hemfri Bogart: Nastanak legende, zasnovanoj na neobjavljenim memoarima i intervjuima sa Bogartovim savremenicima, Porter navodi da su glumčeve slutnje bile posledica nesretnog detinjsta i straha od nasilnog oca, hirurga, koji mu je jednom prilikom razrezao usnu pesnicom da bi je potom nespretno zašio tako da je "Bogiju" ostala njegova čuvena govorna mana.

Izvor: Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.