Hajdi pozirala gola za “Alur” i otkrila da je o oralnom seksu sve naučila od homoseksualaca

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi pozirala gola za “Alur” i otkrila da je o oralnom seksu sve naučila od homoseksualaca

Manekenka Hajdi Klum pozirala je gola za naslovnu stranu “Alura”. Ona je za taj magazin takođe ispričala o važnoj ulozi homoseksualaca u svom životu.

Atraktivna Hajdi je rekla kako je sve što je trebalo da sazna o oralnom seksu od gej muškaraca.

-Homoseksualni muškarci su kao kaleidoskop zanimljivih misli i stavova. Oni vas mogu toliko toga korisnog naučiti o muškarcima - rekla je Hajdi.

Na pitanje novinara koje su to korisne stvari, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je brzo ispomerala svoj jezik po unutrašnjoj strani obraza, što je značilo da je reč o oralnom seksu, preneo je "Alur”.

Ona je nezvanično ispričala detalje novinaru magazine, koji je naveo da je otkrio dve stvari – sve zvuči autoritativno kad se kaže sa nemačkim akcentom i, drugo, Sil je bio srećan momak.

Hajdi je nedavno pokrenula brakorazvodnu parnicu, nakon sedam godina braka sa pevačem Silom.

-Ponekad vas život pomete, pa onda morate to da shvatite i prihvatite. Ali, moj san je uvek bio da imam savršenu porodicu, sa mnogo dece i prelepim vrtom, sa trampolinama, ljuljaškama i raznim. Imala sam snove o tome kako želim da teku stvari, planirala sam svašta, ali, kao što svi danas znamo, stvari prosto ne ispadnu uvek kako ih zamislite u svojoj glavi – rekla je manekenka.

Protiv plastičnih operacija

Hajdi je takođe rekla da ne odobrava plastične operacije i ponosno ističe da još nije imala nijedan estetski zahvat.

- Svi imaju određeni stav o tome šta je lepo, a šta nije, ali meni neko ko je operisan ne izgleda lepo. Posebno kad to vidim na mladim devojkama. Ne želim da imenujem ljude, ali to je kad sretnete nekog koga se sećate pre oko pet godina i izgledao je prelepo, a sada se pitam ko je ta osoba. Znam da se devojke duplo mlađe od mene podvrgavaju operacijama. Šta će one da rade kad napune 40 ili 50 godina? – upitala je ona, dodajući da će možda razmišljati o estetskoj operaciji kad bude imala 65 godina.

Povezane vesti: Hajdi Klum: Ne žalim zbog prošlosti Klaudija Šifer ponovo pozira za Ges Hajdi Klum progovorila o razvodu: Osećam se kao da sam u središtu tornada Manekenka sa "preširokim kukovima" dobila spor protiv "Elita" Srpska manekenka otvara reviju najpoznatijeg indijskog kreatora Vinaj Gupte

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hajdi pozirala gola za “Alur” i otkrila da je o oralnom seksu učila od homoseksualaca

Izvor: Blic, 19.Apr.2012, 12:55

Manekenka Hajdi Klum pozirala je gola za naslovnu stranu “Alura”. Ona je za taj magazin takođe ispričala o važnoj ulozi homoseksualaca u svom životu. ..Atraktivna Hajdi je rekla kako je sve što je trebalo da sazna o oralnom seksu od gej muškaraca...-Homoseksualni muškarci su kao kaleidoskop...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.