Amber Heard je gej!

Izvor: Domino Magazin, 07.Dec.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amber Heard je gej!

Plačite muškarci, ovo je holivudska vest godine

Loše vesti za muškarce i dosta dobre za devojke. Preslatka Amber Heard je izašla iz plakara. Da, to znači da je gej. Ona ima devojku po imenu Tasya van Ree, a već dve godine su zajedno.

Drago nam je zbog Amber, iako tipovi u redakciji plaču razmišljajući da li život više ima smisla, dok devojke od kada su saznale za ovo preispituju svoju seksualnost. Kog god da ste opredeljenja, pola, rase i veroispovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << prijaće vam da pogledate ove najbolje radove gole Amber. Gej tipovi mogu da pogledaju u znak solidarnosti, iako kapiramo da im neće biti previše zabavno...

Tu vam je vreli video iz filma Informers koji ne želite da propustite, baš kao ni galerije ispod zbog kojih ćete ostaviti devojku.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.