Sajam vina i meda u Negotinu

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2011, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam vina i meda u Negotinu

NEGOTIN - Ovogodišnji Međunarodni sajam meda i vina "Negotin 2011" održaće se sutra na centralnom gradskom trgu u Negotinu.

Organizatori sajma su Turistička organizacija opštine Negotin, Udruženje "Vinogorje Negotinske Krajine" i Društvo pčelara "Hajduk Veljko"", a pokrovitelji Skupština opštine Negotin i Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Sajam će okupiti veliki broj učesnika iz Srbije, Bugarske i Rumunije, proizvođače meda, vina, suvenira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << lekovitog bilja, proizvođače prateće opreme, gastronome i sve one koji se bave prodajom, distribucijom i konzumiranjem meda i vina.

Na programu je ocenjivanje i proglašenje najboljeg vina na Sajmu, kao i nagradu za najlepše uređen štand.

Ceo festival biće praćen bogatim kulturno-zabavnim programom i večernjim koncertom Dejana Petrovića i "Big Benda".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.