Moje omiljene kreme za ruke

Izvor: MrsFoxy.com, 23.Sep.2016, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moje omiljene kreme za ruke

Polako ali sigurno dolazi nam zima, period u kome treba pojačati negu ruku. Nuxe Reve de Miel, L'occitane Roses et Reines i Hemel kremu za ruke koristila sam intenzivno tokom prethodne godine i došlo je vreme da sa vama podelim svoje utiske.










Nuxe Reve de Miel


"Topiva kremasta tekstura sadrži ulje avokada i ulje slatkog badema koje štite ruke, dok med bagrema obnavlja kožnu barijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu MrsFoxy.com << Derivat ulja suncokreta i dragocena biljna ulja (ulje rižinih mekinja, makadamije, susama...) podstiču prirodnu sintezu lipida. Ekstrakt ječma, arganovo ulje i shea puter smiruju nadraženu kožu. Sadrži  89,9% sastojaka prirodnog porekla.  Ne sadrži parabene."









Krema je karakterističnog Nuxe mirisa, poznatog nama ljubiteljama suvog ulja. Srednje guste teksture, lako se razmazuje, još brže upija ostavljajući tanak mikrofilm. Nije leplljiva i fino omekšava kožu. Pomaže kod suve kože dajući momentalno olakšanje. Ono što se meni posebno dopada je što je ova krema namenjena i za negu zanoktica. Svako veče pred spavanje namažem bogat sloj kreme, utrljam je u zanoktice i utonem u san. Sutradan su mi ruke nežne, negovane, savršene. Ovo je jedna od najboljih krema za ruke koje sam probala, posebno za nas kojima se ruke znoje. Mogu slobodno da je namažem bez da nakon znojenja umažem i ulepim sve što dotaknem. Meni je ovaj momenat jedna od najbitnijih stavki kada je krema za ruke u pitanju i Nuxe kremi ovde dajem čistu desetku!


Zapremina:
75 ml


Cena:
oko 800 din









Hemel krema za ruke 


Ipak, kod suvljih i isušenih ruku, nakon što zaboravim rukavice po vetrovitnom zimskom danu, potrebna mi je za mrvicu jača nega. Tada koristim Hemel kremu za ruke. 









O ovoj kremi neću puno pisati, s obzirom da sam joj posvetila zasebnu recenziju koju možete pročitati na - KLIK! Samo ću vam kratko reći da je ova krema pravi prirodni melem za ruke koji svakako vredi probati.









L'occitane Roses et Reines 


"Ruže i kraljice"


Ruža, kraljevski cvet, poetična je mirisna muza koja je nadahnula L’OCCITANEOVU istinitu priču o osvežavajućem i poput baršuna zavodljivom mirisu. Priča o toj dragocenoj toaletnoj vodici koju je ispisalo mirisno pero L’OCCITANEOVOG trgovca mirisima iz Provanse, počinje legendom o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu."









"Priuštite svojim rukama kraljevski ritual njege korištenjem kreme za ruke i nokte Ruže i kraljice. Krema za ruke i nokte prozračne i svilenkaste teksture, obogaćene karite maslacem i vitaminom E, efikasno hrani, omekšava i štiti kožu ruku i osnažuje nokte. Koža je obavijena profinjenim i baršunastim cvetnim mirisom koji udružuje ekstrakte bugarske, marokanske, turske i ruže iz Grassea s jedinstvenim ekstraktom ruže iz Visoke Provanse. 
U mirisnoj kolekciji Ruže i kraljice L'Occitane koristi jedinstveni ekstrakt ruže, dobijen tradicionalnom tehnikom enfleurage, koju je oživeo i modernizovao L'Occitaneov tim stručnjaka. Sveže i tek ubrane latice ruža namaču se u ulju, koje apsorbuje prirodni miris ruža obasjan prijatnim voćnim notama."


Veoma retko ostajem bez teksta, ali zaista nemam reči kojim bih vam opisala koliko volim ovu kremu. Zaljubljena sam u opijajući miris ruže, ušuškana u baršunasti osećaj koji ova krema ostavlja na koži, divim se svojim besprekornim zanokticama. Krema je veoma hidrantna, lako se i brzo upija, savršeno neguje, a miris se zadržava dugo, dugo. Ruke su mi svilenkaste na dodir, negovane, hidrirane, predivno mirišu, a zanoktice su mi u besprekornom stanju. Prava doza luksuza za moje ruke! Ukoliko volite miris ruže, ova krema je pravi izvor za vas, cela linija je fantastična, ali ću se ovog puta zadržati na kremi za ruke. Priuštite sebi bogat buket božanstvenih ruža. 




Zapremina:
30 ml i 75 ml 


Cena:
moja krema je 30 ml, a cena je oko 1000din






Koja je vaša omiljena krema za ruke?






Kiss,
Mrs Foxy


Nastavak na MrsFoxy.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MrsFoxy.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MrsFoxy.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.