GD-POLY ZA PROLEĆE BEZ ALERGIJA

Izvor: Kurir, 07.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GD-POLY ZA PROLEĆE BEZ ALERGIJA

Više od 500 miliona ljudi u svetu pati od sezonskih alergija. Polenska kijavica, alergija na ambroziju i prašinu najčešće počinju u martu i obično traju do kraja oktobra, a uzrokuje ih polen drveća, korova - ambrozije i trava. Ako imate problema sa alergijama i ako vas muči kijanje, suzenje, svrab očiju i gušenje, rešenje je GD-POLY!

Reč je o potpuno prirodnom preparatu sa preko 200 aktivnih prirodnih supstanci, koji nam omogućava da se izborimo sa alergijama i astmom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << On otklanja i znatno smanjuje sve simptome alergija, a iskustva iz kliničke prakse dokazuju da je efikasan kod svih vrsta alergija.

Preporučujemo da sa upotrebom GD POLY-ja počnete odmah i da ga redovno koristite u toku tri meseca kako biste smanjili mogućnost pojave alergija, a osobe koje na vreme počnu da ga koriste, potpuno će sprečiti pojavu alergija.

GD-POLY nema neželjena dejstva, ne uspavljuje i može da se koristi u kombinaciji sa već postojećom terapijom.

Može se naći u apotekama, a za konsultacije s lekarima javite se na telefon 011 20 70 801.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.