ZARADIO NA SMRTI BIN LADENA, SAD VRAĆA KRVAVE PARE

Izvor: Kurir, 09.Maj.2011, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZARADIO NA SMRTI BIN LADENA, SAD VRAĆA "KRVAVE" PARE

NJUJORK - Grize ga savest! Mori Harari, student poslovne škole u Njujorku, zaradio je za dva dana više od 120.000 dolara. I to potpuno legalno.

NJUJORK - Grize ga savest!

Mori Harari, student poslovne škole u Njujorku, zaradio je za dva dana više od 120.000 dolara. I to potpuno legalno.

Pošto je objavljena vest da je Osama bin Laden ubijen, Mori je „podigao“ internet stranicu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kojoj je prodavao majice s natpisom „Osama je mrtav“. Cena - 12 dolara.

Za manje od 48 sati on je uspeo da proda 10.000 majica s raznim natpisima, a do danas je otišlo oko 25.000.

I taman kad je mogao da postane novi bogataš, proradila mu je savest! Televizijska mreža CBS javlja da se student preduzetništva predomislio i počeo - da vraća novac!

- Slaviti nečiju smrt, bez obzira na to čija je smrt u pitanju, u mojim očima je zlo. To nije dobar način da se zaradi novac - rekao je on za CBS.

- Ne želim da moj uspeh nekoga vređa - dodao je mladić i navodno odlučio da vrati pare.

Kažemo navodno, jer na njegovoj internet stranici nema obaveštenje o vraćanju para!

Naprotiv!

„Sada možemo da precrtamo Osamine planove za budućnost, kao što su naši ponosni vojnici precrtali njegovo postojanje. U Americi mi pišemo svoju budućnost, u kojoj nema mesta za otpad kao što je Osama bin Laden“, dodaje se uz mnoštvo dodatnih parola i poziv na kupovinu majice.

Istina, na stranici piše „rasprodato“... Ali već sutra majica će možda koštati 15 umesto 12 dolara, a izjava mladog preduzetnika biće - zaboravljena...

(A. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika traži udovice Bin Ladena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2011

VAŠINGTON -..SAD su danas saopštile da se neće izviniti zbog akcije američkih specijalaca na teritoriji Pakistana, u kojoj je ubijen vođa terorističke organizacije Al Kaida Osama bin Laden, nakon što je pakistanska vlada kritikovala američki, kako je rekla, "unilateralizam"...Portparol Bele kuće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.