Na prodaju kuća Osame bin Ladena - cena prava sitnica

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 16:47

Na prodaju kuća Osame bin Ladena - cena prava sitnica

Polubrat nekadašnjeg vođe terorističke mreže El Kaida Osame bin Ladena, Ibrahim bin Laden, stavio je na prodaju svoju luksuznu kuću u Los Anđelesu.

Kako se navodi, objekat se prodaje po ceni od 28 miliona dolara, nakon što je bila prazna 20 godina, još od terorističkih napada u SAD, 11. septembra 2001.

Podignuta 1931. godine, vila se nalazi na zemljištu veličine od skoro jednog hektara, a ima 660 kvadratnih metara sa sedam soba i pet kupatila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ibrahim bin Laden kupio je vilu napravljenu u mediteranskom stilu 1983. godine za 1.653.000 dolara.

Danas bi tu istu kuću platio 5,5 miliona dolara, zbog inflacije od 38 odsto.

Napravljena od betonskih zidova i obojena u roze, kuća i celi posed se nalazi nekoliko blokova od poznatog hotela "Bel er". U neposrednom komšilulku se nalaze dve najveće vile, izraelskog preduzetnika Benija Alagema i tajkuna Džefrija Kaplana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.