JOŠ JEDAN TRAŽI NAGRADU ZBOG BIN LADENA

Izvor: Kurir, 09.Maj.2011, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN TRAŽI NAGRADU ZBOG BIN LADENA

VAŠINGTON - Dajte mi pare za Bin Ladena! Ja sam zaslužan za njegovu smrt - tvrdi Geri Folkner, građevinski radnik iz Sjedinjenih Država!

On je prošle godine sam krenuo u misiju hvatanja Osame bin Ladena na teritoriji između Avganistana i Pakistana.

O njemu je tada izveštavao i CNN, kada ga je reporterska ekipa ove TV mreže pronašla na području Čitrala, jer se verovalo da se Bin Laden tamo krije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Ja sam Bin Ladena isporučio američkim vlastima na ovalu. On je pobegao iz svoje jazbine u Abotabad zahvaljujući meni i mojim naporima da ga pronađem - rekao je Folkner.

On je ubeđen da je njegova višemesečna „akcija“ potrage za teroristom broj jedan u svetu doprinela da Bin Laden pobegne iz neke od pećina u Abotabad.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najtežih 40 minuta u Obaminom životu

Izvor: Deutsche Welle, 09.Maj.2011

Barak Obama traži od Pakistana da pomagači ubijenog Osame bin Ladena budu pronađeni. On tvrdi da bez mreže saradnika, vođa Al Kaide ne bi mogao da tako dugo živi u Abotabadu, gradu sa velikim brojem vojnih kasarni..

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.