Ešli ne prodaje Njukasl

Izvor: B92, 10.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli ne prodaje Njukasl

Vlasnik engleskog Njukasla Majk Ešli rekao je u četvrtak da ne namerava da prodda taj klub, iako su se pojavili novi investitori.

Najnovije medijske spekulacije tvrde da je Ešli bio spreman da proda Njukasl investiroru iz SAD-a, i kompaniji čiji su vlasnici rođaci Osame bin Ladena.

Ali, kada su ga pitali o planovima da proda klub, milijarder je to kategorički odbio:

„To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije tačno. Rekao bih da sam spreman samo na nove partnere u Njukaslu. Mesto na kojem sedim je veoma skupo", rekao je Ešli.

„Saudi Binladen grupa", koju vodi Osamin polubrat Bakr bin Laden, distancirala se od Al Kaide, ali Ešli i pored toga tvrdi da nema ništa od saradnje sa njima.

„Mislim da ću početi sa ljudima iz Njukasla, a ne u nekoj pećini u Avganistanu", rekao je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.