Dečje igre sa Bin Ladenom

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2011, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečje igre sa Bin Ladenom

Deca su šutirala loptu preko zida sa bodljikavom žicom u dvorište kuće u kojoj se u Pakistanu krio Osama Bin Laden, jer su znala da im čuvari neće dozvoliti da je uzmu, već će im dati novac da kupe novu, piše danas sidnejski list "Australijen".

"Ukoliko bi lopta upala na imanje, deci nije bilo dozvoljeno da je uzmu", izjavio je prodavac sladoleda Tanvir Ahmed iz Abotabada, gde je Bin Laden ubijen u ponedeljak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Deca su umesto lopte dobijala dva do tri dolara, javlja DPA.

Međutim, deca iz Bin Ladenove okoline prepričavaju i drugačije verzije. Tako je jedan 12-godišnjak izjavio za BBC da je često boravio u vili u kojoj je živeo Bin Laden, a tu je, kako kaže, sreo ne samo njega već i ostalih 18 članova Al Kaide.

"Često sam odlazio kod njega i od njih sam dobio dva zeca. Imao je dve žene, od kojih je jedna pričala arapski, a druga urdu. Imali su dva sina i jednu ćerku. Imali su i kameru na ulaznim vratima kako bi znali ko dolazi", priseća se 12-godišnji Zarar Ahmed.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.