BIN LADENA IZDAO LEKAR

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIN LADENA IZDAO LEKAR

ISLAMABAD - Odao ga DNK?! Pakistanska komisija koja ispituje napad američkih snaga u kojem je ubijen vođa Al Kaide, Osama bin Laden, optužila je jednog doktora da je pomagao CIA u ovoj akciji, ističući da treba „da mu se sudi za veleizdaju“.

ISLAMABAD - Odao ga DNK?!

Pakistanska komisija koja ispituje napad američkih snaga u kojem je ubijen vođa Al Kaide, Osama bin Laden, optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je jednog doktora da je pomagao CIA u ovoj akciji, ističući da treba „da mu se sudi za veleizdaju“.

Doktor Šakil Afridi optužen je da je u gradu Abotabadu, gde je Bin Laden ubijen 2. maja, sprovodio lažni program vakcinisanja, koji je sponzorisala CIA. U toj akciji je navodno sakupljan DNK, pa se veruje da je neko od Bin Ladenovih članova porodice došao da se vakciniše, i da mu je tad u stvari i uzet DNK. Na osnovu toga se, navodno, i ušlo u trag Bin Ladenu. Lekar je uhapšen ubrzo posle ove akcije.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.