Kineska šampionka u brzom klizanju izbačena iz tima

Izvor: Beta, 05.Avg.2011, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineska šampionka u brzom klizanju izbačena iz tima

PEKING, 5. avgusta 2011. (Beta-AP) - Vang Meng, kineska klizačica koja je na Zimskim olimpijskim igrama pokupila najviše medalja, isterana je iz nacionalnog tima nakon što se u pijanom stanju potukla sa menadžerkom ekipe.

Incident se dogodio 24. jula u letnjem kampu za treninge, koji se održava u gradu Ćingdao na istoku Kine, saopštila je Generalna administracija za sport.

Šampionka u brzom klizanju Vang Meng je, kako se navodi, izašla u grad, vratila se u hotel pijana i pri tom je prekršila zabranu izlaska posle 22 sata, a onda je i udarila pesnicom menadžerku tima koja joj je sve to spočitala.

Ova klizačica, koja je na Olimpijadi u Vankuveru prošle godine uzela tri zlatne medalje, prvo je zbog incidenta suspendovana a sada je i izbačena iz nacionalnog tima. Takodje joj je zabranjeno da učestvuje na medjunarodnim takmičenjima.

Sa menadžerkom tima se potukao i muški klizač, Liju Sijanvei, koji je usput polupao hotelsku imovinu, pa je i on isteran iz ekipe brzih klizača. Preostalih četvoro članova ekipe nastaviće da se takmiče za nacionalni tim.


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijanstvo, pa tuča

Izvor: RTS, 05.Avg.2011

Vang Meng, kineska klizačica koja je na Zimskim olimpijskim igrama pokupila najviše medalja, isterana je iz nacionalnog tima nakon što se u pijanom stanju potukla sa menadžerkom ekipe. ..Šampionka u brzom klizanju Vang Meng je, kako se navodi, izašla u grad, vratila se u hotel pijana i pri tom...

Nastavak na RTS...

KLIZANJE: Incidenti u kineskom timu

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2011

Vang Meng, kineska klizačica koja je na Zimskim olimpijskim igrama pokupila najviše medalja, isterana je iz nacionalnog tima nakon što se u pijanom stanju potukla sa menadžerkom ekipe.. Incident se dogodio 24. jula u letnjem kampu za treninge, koji se održava u gradu Ćingdao na istoku Kine, saopštila...

Nastavak na Sportski Žurnal...

KINESKA KLIZAČICA SE TUKLA S MENADŽERKOM

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 08:07

Vang Meng, kineska klizačica koja je na Zimskim olimpijskim igrama pokupila najviše medalja, isterana je iz nacionalnog tima pošto se u pijanom stanju potukla s menadžerkom ekipe. Incident se dogodio u letnjem kampu za treninge, a klizačica je izašla u grad, vratila se u hotel pijana i pri tom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.