ДДОР промовише безбедност у саобраћају на фестивалу Еxит у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 17:50

ДДОР промовише безбедност у саобраћају на фестивалу Еxит у Новом Саду

Компанија ДДОР осигурање саопштила је данас да ће искориситити предстојећи музички фестивал ЕXIT у Новом Саду да едукује посетиоце о важности безбедности у саобраћају. Фото: Уступљена фотографија Како је наведено, под слоганом „Успори! Не гори“, посетиоци ће имати прилику >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се опробају у бројним садржајима који ће их чекати у зони ДДОР-а на фестивалу од 6. до 9. јула.
Председник Извршног одбора ДДОР осигурања, Франческо Маши, рекао је да је задовољан зато што је ДДОР званично осигурање једног од најпрестижнијих европских фестивала и истакао да ова сарадња пружа изванредну прилику посетиоцима да уживају у врхунској забави, сјајној музици и фестивалској енергији, као и да се едукују о важности безбедности у саобраћају.
„Брига о безбедности је део наше мисије и поносни смо што сарађујемо са ЕXIT фестивалом како бисмо заједнички створили атмосферу у којој свако може да се опусти, ужива у музици, знајући да је безбедност на првом месту. Нека ова сарадња буде пример како одговорна пословна пракса може да допринесе стварању позитивних промена и остави трајан утисак на заједницу“, истакао је Маши.
Фото: Уступљена фотографија Уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја, сви заинтересовани ће имати прилику да у контролисаним условима „доживе“ судар при малим брзинама и схвате значај везивања сигурносног појаса, наводи се у саопштењу.
Уз остале забавно-едукативне садржаје, присутни ће у сваком тренутку моћи да ураде алко тест и у односу на резултат добију награде и важне поруке. Вршилац дужности директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић истакао је да губитак живота у саобраћају није прихватљив и да је вожња под дејством алкохола један од водећих утицајних фактора на настанак саобраћајних незгода.
„У случају конзумирања алкохола или психоактивних супстанци не треба седати за волан, за то нема оправдања. Исто тако, не треба се превозити са неким ко је конзумирао алкохол или психоактивне супстанце. Такси, градски превоз, позив пријатељима или родитељима који ће доћи по вас су неупоредиво безбедније опције“, рекао је Стаматовић.
Заједнички наступ ДДОР-а и Агенције за безбедност саобраћаја реализоваће се у сарадњи са Министарством унутрашњих послова, Управом саобраћајне полиције, Градом Новим Садом, Канцеларијом за младе и Канцеларијом за борбу против дрога, истиче се у саопштењу.
Uvedeni kasni večernji polasci vozova na relaciji Beograd-Novi Sad-Beograd

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ДДОР промовише безбедност у саобраћају на фестивалу Еxит у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.