Нова акција у „Аrena Cinaplex“: Арениних 5 – одабрани филмови по цени од 300 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 11:03

Нова акција у „Аrena Cinaplex“: Арениних 5 – одабрани филмови по цени од 300 динара

Омиљени градски биоскоп, Аrena Cineplex, покренуо је нову акцију за све љубитеље филма. Фото: Аrena Cineplex Свака прва недеља у месецу резервисана је за АРЕНИНИХ 5, дан када одабране филмове публика може да погледа по цени од само 300 динара!
Улазнице су у продаји!
Посетите биоскоп Аrena >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Cineplex у недељу, 3. марта и погледајте следеће наслове по нижој цени:
“НЕДЕЉА” Инспирисан истинитим догађајима, филм доноси причу о Џеју Рамадановском из најраније младости па све до великог успеха који је остварио.
Трејлер:

“САМО НЕ ТИ” У комедији Само не ти, Беа (Сидни Свини) и Бен (Глен Повел) изгледају као савршен пар. Након невероватног првог састанка догодиће се нешто што ће њихову ватрену привлачност претворити у ледену – све док се неочекивано не нађу заједно на венчању у Аустралији.
Трејлер:

“МАДАМ ВЕБ” За разлику од типичног жанра, Мадам Веб прича самосталну причу о пореклу једне од најмистериознијих јунакиња издавачке куће Марвел.
Трејлер:

“ЛЕСИ: НОВА АВАНТУРА” Летњи је распуст! Али ове године, Фло не жели да се одваја од своје вољене Леси. Уместо да проведе распуст на Гран Канарији са својим родитељима, Фло и Леси одлазе са Герхардом, породичним пријатељем, на фарму Флоове тетке Козиме у Јужни Тирол.
Трејлер:

“СЛУГА 2” У наставку ове духовите филмске приче публика ће бити у прилици да прати комична и узбудљива дешавања око главног јунака Грише (Милош Биковић), младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је променило набоље.
Трејлер:

Искористите недељу и заједно са драгим особама уживајте у актуелним филмским насловима.
Улазнице су доступне на благајнама биоскопа, сајту и путем апликације Arena Cineplex.
Sve smo bliži proleću! Mart je stigao u Novi Sad! (petak, 1. mart)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова акција у „Аrena Cinaplex“: Арениних 5 – одабрани филмови по цени од 300 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.