Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 11:22

Дневне инфо: Најава фeстивала који вас очеку у првом делу године (ВИДЕО)

У склопу празничног специјала откривамо вам који вас фестивали очекују у првом делу 2024. године. @gradskeinfo Откривамо вам који вас фестивали очекују у првом делу 2024. године. #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #festivali #novisad ♬ original sound – gradskeinfo
”KAZANNOVA“ ФЕСТИВАЛ РАКИЈЕ Почетком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фебруара, односно 3. фебруара у хотелу Шератон одржаће се фестивал ракије под називом „Kazannova”. На фестивалу ће наступити 25 произвођача премијум воћних ракија.
ФЕСТИВАЛ ЉУБАВИ На платоу испред Променаде од 7. до 24. фебруара очекује нас Фестивал љубави. Посетиоци ће моћи да се фотографишу поред интересантних поставки на тему љубави, уживају у врхунским специјалитетима, слаткишима и вину, али и врхунском музичком програму који ће бити одржан на централној бини.
ПЕТОВАРАДИНСКИ КАРНЕВАЛ 10. фебруара ће се у Подграђу Петроварадинске тврђаве одржати Петроварадински карневал који ће бити посебна атракција за наше најмлађе суграђане. У данима пре и после „Велике карневалске поворке“ биће организован значајан број пратећих догађаја: изложби, предавања, радионица за децу.
„WINE FEST“ ”Wine fest” организује се 24. фебруара у хотелу Шератон. Посетиоци ће том приликом моћи да пробају преко 300 различитих врста вина.
МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ОБРАЗОВАЊА „ПУТОКАЗИ“ Међународни сајам образовања ”Путокази” на Новосадском сајму је место где појединци, институције и организације указују на новости у образовању у Србији. Посетиоци ће 7. и 8. марта моћи да се упознају са активностима студентских удружења, информативних центара, омладинских задруга, агенција за обуку и образовање запослених, издавачких кућа и завода.
„DANCE FEST“ На Спенсу се од 22. до 24. марта одржава „Dance fest“. Циљ овог ревијалног и такмичарског плесног фестивала је стварање услова за промоцију младих талената и младих аутора, размена идеја и подршка уметницима у плесној уметности.
„УСКРШЊА ПРОМЕНАДА“ Фестивал ”Ускршња променада” одржаће се од 28. марта до 6. маја на платоу испред тржног центра Променада. Најмлађи суграђани посебно ће се обрадовати овом фестивалу јер нас очекује велики број дечијих ускршњих радионица као и музички програм посвећен малишанима.
ИЗЛОЖБА ЗЛАТАРСТВА И ЧАСОВНИЧАРСТВА „СЈАЈ“ Међународна изложба златарства и часовничарства “Сјај” траје од 5. до 7. априла на Новосадском сајму, а сви љубитељи сатова и накита, већ традиционално ће моћи да уживају у овогодишњој поставци.
ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН Планинарски маратон на Фрушкој гори је спортска такмичарско-рекреативна манифестација међународног карактера. Један је од најстаријих маратона овог типа у Европи, који се више од четири деценије одржава без прекида. Ове године одржава се 27. и 28. априла, а почетна тачка маратона је као и сваке године на Поповици.
ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ Међународни пољопривредни сајам је највећи сајамски догађај у Србији и један од највећих у Европи у области пољопривреде. Важи за престижно место за презентацију и развој агробизниса. Ове године одржава се од 18. до 23. маја на Новосадском сајму.
ТАКМИЧЕЊЕ КУЋНИХ ПИВАРА Од 24. до 25. маја на платоу испред Спенса одржаће се ”Такмичење кућних пивара”. Такмичење је подељено у пет категорија, а победнике бира интернационални жири. Поред такмичарског дела, посетиоце очекује музички програм, као и излагачки штандови где могу уживати у конзумирању занатских пива и домаће хране.
ФЕСТИВАЛ „ЧАРДЕ И БАНДЕ“ 9. и 10. јуна нас на Сунчаном кеју, преко пута Дома војске очекује фестивал ”Чарде и банде” на ком ће посетиоци уз тамбурашку музику моћи да дегустирају укусна јела од рибе.
Пратите нас и сутра када за вас доносимо који ће то фестивали бити одржани у Новом Саду у другом делу текуће године.
Da li ste za degustaciju vina ili ples? Pogledajte koji nas festivali očekuju u toku ove godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава фeстивала који вас очеку у првом делу године (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.