Izvor: Radio 021, 16.Jul.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović od sutra do nedelje na istočnom kraku Koridora 10

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, zajedno sa državnim sekretarima, pomoćnicima i savetnicima u Ministarstvu, boraviće od srede do nedelje, 21. jula, na istočnom kraku Koridora 10.

Tokom boravka na istočnom kraku Koridora 10, Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka, i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u projektu, saopštilo je Ministarstvo.

Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Koridoru, Mihajlović će razgovarati i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot, i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.

Predviđeni su, između ostalog, i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

U saopštenju se navodi da će mediji imati priliku da u petak, prvi obiđu izgrađenu trasu autoputa dugu 22 kilometra od Proseka do Crvene Reke.

Mihajlovićeva će obići i radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj, kaže se u saopštenju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.