Izvor: PRObjave.com, 18.Jan.2010, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Živković pobednik Novogodišnjeg kupa u ciklo krosu

Iskusni biciklista kragujevačkog Radničkog, nekadašnji šampion u ciklo krosu Zoran Živković pobedio je u poslednjoj trci "Novogodišnjeg kupa" u ciklo krosu koji je u Studentskom parku u Novom Sadu organizovao Biciklistički savez Novog Sada.

Živković je bio drugi u drugoj trci, pa je tako osvojio i prvo metso u generalnom plasmanu ovog takmičenja. U trećoj trci učestvovalo je 59 takmičara, među njima i pet dama koje su se hrabro nosile sa jakom košavom na teškoj stazi pored Dunava.

- Zahvaljujem se učesnicima, klubovima i, posebno, medijima koji su na najlepši način ispratili ovo takmičenje i pomogli da odziv učesnika bude sjajan – kaže direktor "Novogodišnjeg kupa" Nebojša Subić. – Na ovoj trci sa brojem 40 startovao je Aleksandar Mišković iz Fanatika i proslavio 40 rođendan. Na kraju trke, takmičari su razgrabili čaj, a organizatori i gosti su se počastili "šumadijskim čajem" i kuvanim vinom.

Naredno okupljanje biciklista je 24. januara u Kraljevu na Šampionatu Srnrije u ciklo krosu.

Rezultati, treća trka "Novogodišnjeg kupa" u ciklo krosu, staza 15 km, prosek 24,2 km na čas: 1. Zoran Živković (Radnički, Kragujevac) 36,50 minuta. 2. Marko Ćurčić (Progresiv, Beograd)37,05, 3. Srđan Omaković (As, Apatin) 37,40 minuta itd.

Generalni plasman, posle tri trke: 1. Zoran Živković 60 bodova (pobeda i drugo mesto), 2. Steva Klisurić (As, Apatin) 45 bodova, 3. Branislava Matić (Fanatik) 41 bod (pobeda i deseto mesto) itd.
Biciklistički savez Vojvodine
Masarikova br. 25
21000 Novi Sad
Tel: ++381 21 504 538
Fax: ++381 21 504 538
Email: bsv@neobee.net
Web: www.cycling.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.