Zoran Kesić ranjen na Cetinju!

Izvor: Luftika.rs, 06.Nov.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Kesić ranjen na Cetinju!

Možda će dramatični naslov uplašiti prijatelje i fanove poznatog TV voditelja Zorana Kesića, međutim  ipak je reč o snimljenoj sceni iz crnogorskog filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde”! Ova komedija u sredu 8. novembra ima beogradsku premijeru u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru, a dan kasnije 9. novembra i u Novom Sadu, u bioskopu Arena Cineplex.
Od četvrtka 9. novembra film popularne humorističke grupe “The Books of Knjige” naći će se na  repertoaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bioskopa i u ostalim gradovima Srbije.

Zoran Kesić je ambasador The Books of Knjige u Srbiji i jako nam je drago što je deo glumačke postave našeg filma. Scenu u kojoj ga pogađa rikošetirani metak snimali smo prošle jeseni u našem rodnom gradu Cetinju i evo, posle godinu dana, publika može da vidi kako smo ga izbušili”, izjavio je režiser filma i jedan od protagonista Zoran Marković Zonjo.

Pored Zorana Kesića i Buksovaca – Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića koji nose glavne uloge, u filmu igraju i Nikola Kolja Pejaković u ulozi glavnog negativca, Izudin Bajrović koji tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu tumači Tihana Ćulafić.
Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.
Za muziku u filmu “The Books Of Knjige: Slučajevi pravde” bio je zadužen Nemanja Nedeljković Nemus, član hip-hop dvojca “Stereo Banana” iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova “Letu štuke” i “Dubioza kolektiv” i mostarskom bendu “Zoster”.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETAR STRUGAR UHVAĆEN NA AERODRUMU S FRAJEROM: Glumac mu poklonio cveće i pogledajte gde su posle završili

Izvor: Kurir, 06.Nov.2017

Predsednik organizacije "The Books Of Knjige" Veselin Gajović Gajo, sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla, povodom premijere filma "The books of knjige: Slučajevi pravde" koja će se održati u sredu, 8. novembra u Ušću.

Nastavak na Kurir...

Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite za ovaj film (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2017

Humoristički sastav "The Books Of Knjige" spremio je žestoku komediju, u kojoj nema kompromisa i praštanja! Dugometražni film crnogorskih Pajtonovaca, "The Books of Knjige - Slučajevi pravde" na redovnom repertoaru bioskopa naći će se od 9. novembra...Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.