Izvor: Novine novosadske, 13.Jul.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatno zvonce slavi dve decenije programom u Dunavskom parku

Programom u saletli Dunavskog parka, festival Zlatno zvonce obeležiće večeras dve decenije postojanja. Početak je u 18 sati. Učestvuju glumci i dobitnici nagrade Zlatno zvonce popularnosti, kao i mališani.
“Predstavu izvode Boda Ninković i Jovica Tišma, a učestvuje i Pero Zubac. Ovogodišnje nagrade pripale su Aleksandru Kraviću, Banetu Krstiću, Nedeljku Đorđiću, Vesni Kaćanski i Čaba Zimi. Svi oni su u svojoj oblasti rada učinili mnogo za decu i dečje stvaralaštvo”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << kaže direktor festivala Borislav Beljanski.
Novac za festival ove godine stigao je tek u junu, pa on nije održan u uobičajenom terminu. Umesto da traje tri dana, biće obeležen sa dve jednodnevne manifestacije, danas i u septembru, kada je izložba dečjih radova.

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Ninković: Deca su naša budućnost!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2012, 00:31

NOVI SAD -..Umesto u danima Vrbice u martu, dečiji festival "Zlatno zvonce" obeležio je 20 godina postojanja danas u saletli Dunavskog parka. Razlog tome je, kako kažu organizatori, nedostatak novca, pa će festival biti obeležen sa dve jednodnevne manifestacije...Manjak sredstava, međutim, nije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.