Izvor: Radio 021, 30.Jan.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimski sajam antikviteta u četvrtak u Domu vojske

Zimski sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta održaće se u četvrtak, 31. januara u Domu vojske na Beogradskom keju 9.

Ova manifestacija tradicionalno se organizuje 180. put po redu.

Pored promotivnog i edukativnog karaktera, ima i prodajni karakter za veći deo izloženih predmeta, kojih će, prema prijavama od preko pedeset izlagača, biti više od 15.000 primeraka.

Izloženi i ponuđeni predmeti, prema periodu nastanka obuhvataju daleku praistoriju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << antički period, srednjovekovne civilizacije - kulture, predmete i relikvije svih religija - konfesija, veliki broj umetničkih dela, kako likovne tako i vajarske, zatim dosta ikona, porcelana, stilskog nameštaja i drugog.

Obavljaće se i humanitarna prodaja, a omogućena je i besplatna procena predmeta donetih od posetilaca, ili pak putem foto-dokumentacije, a takođe je omogućena i razmena i otkup.

Sajam će početi u 10h i trajaće do 18h.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.