Izvor: Radio 021, 23.Jul.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu udario kamion u Sremskoj Kamenici, amputirana joj noga

Sedamdesetpetogodišnja žena teško je povređena u udesu koji se dogodio juče oko 10 časova dogodio u Sremskoj Kamenici, na okretnici pre Instituta, kada ju je udario kamion.

"Povređena je zadobila teške telesne povrede, amputirana joj je leva noga. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar", kaže za 021.rs portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Tokom jučerašnjeg dana dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zadobile tri osobe.

Oko 10:30 časova na Futoškom putu kod Higijenskog oboren je 64-ogodišnji pešak, koji je zadobio lake telesne povrede.

Dvadesetsedmogodišnji motociklista oboren je u udesu koji se dogodio oko 15 časova na uglu Temerinske i Ulice Bore Stankovića u Vidovdanskom naselju. On je zadobio povredu ramena i kolena.

Hitna pomoć intervenisala je i u Temerinu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, gde je oko 18:40 časova povređena 33-ogodišnja biciklistkinja, koja je zadobila kontuzione povrede kolena.

Povređenima je ukazana pomoć na licu mesta, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ženu udario kamion, amputirana joj noga

Izvor: NoviSad.com, 23.Jul.2019

Žena stara 75 godina teško je povređena u ponedeljak oko 10 sati, kada je na nju naleteo kamion, na okretnici pre Instituta u Sremskoj Kamenici. "Zadobila je..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.