Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene Blizanci, Lavice i Ribe su otrov za muškarce, ni jedan im ne može odoleti

Žene rođene u znaku Blizanci, Lav i Ribe vrlo često odaju utisak nedodirljivosti i upravo ta osobina privlači muškarce poput magneta. Astrolozi za predstavnice ova tri znaka tvrde da se u njima rađaju žene-kraljice!
Blizanci Osoba rođena u znaku Blizanaca tačno zna kako će privući pažnju na sebe. Nekim ljubaznim i zanimljivim načinom uspe za nekoliko sekundi da oduševi sve oko sebe. Jednostavno joj je teško odoleti.
Lav Lavovi i Lavice zrače dobrim raspoloženjem i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << toga su u centru svake zabave. Kad je reč o flertovanju, Lavice rado glume nedodirljive – i upravo ta blaga arogancija ludo privlači muškarce. Svojim šarmom će gotovo svakog muškarca s lakoćom smotati oko malog prsta.
Ribe Svojom razigranim i blago sanjarskim načinom ponašanja Ribe brzo probude zanimanje muškaraca. Stidljivo se smeju, bacaju mu kratke zavodljive poglede… To je taktika na koju su svi muškarci slabi.
Najlepši ljudi na svetu su rođeni u znaku Vage

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.