Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2022, 12:44

Zekić zbog “eventualno uočenih prekršaja” na Pinku najavljue sednicu saveta REM-a

Predsednica REM-a, Olivera Zekić. izjavila je za FoNet da će “vrlo brzo” biti održana sednica Saveta REM na čijem će dnevnom redu biti izveštaj sa “eventualno uočenim prekršajima” u programu pornografskog sadržaja emitovanom 1. januara uživo na Televiziji Pink.
Zekić je rekla da je Stručna služba REM za nadzor i analizu o tome uradila izveštaj, koji se upućuje Savetu REM na usvajanje i objasnila proceduru po kojoj se postupa u takvim slučajevima.
Prema Zakonu o >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << upravnom postupku, kojim smo obavezani, redovnu sednicu na kojoj će se pružalac medijskih usluga izjasniti o svom postupku, možemo da zakažemo minimum osmi dan od usvajanja Izveštaja, navela je Zekić.
Prema njenim rečima, pošto se pružalac medijskih usluga izjasni, što je u ovom slučaju TV Pink, članovi Saveta REM odlučuju većinom glasova o eventualnim sankcijama.
Zekić je precizirala da će sednica Saveta REM biti održana vrlo brzo, prvo telefonska, a potom redovna.
Izvor: N1
Olivera Zekić o porniću na Pinku: Mi nismo ni streljački stroj, ni preki sud

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.