Izvor: Radio 021, 27.Sep.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nedostatka leda na Spensu hokejaši Vojvodine sa zakašnjenjem počinju sezonu, prva utakmica u subotu

Hokej klub Vojvodina ovog vikenda će početi svoju treću takmičarsku sezonu u međunarodnoj hokejaškoj ligi IHL.

Prvu utakmicu hokejaši Vojvodine igraće u subotu, 28. septembra.

"Zbog nedostatka leda u Novom Sadu utakmice Vojvodine u prva dva kola su odložene, te se prva utakmica ove sezone igra u subotu, 28. septembra u Ledenoj dvorani SPC 'Vojvodina', protiv ekipe HK Slavija Junior iz Ljubljane. Pozivamo sve ljubitelje hokeja u Novom Sadu da dođu i podrže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ekipu Vojvodine na startu sezone", poručuju u klubu.

Prva utakmica protiv Slavije igra se u subotu, u 18 časova, dok je drugi meč protiv iste ekipe zakazan već za nedelju, 29. septembar, sa početkom u 15 časova, na istom mestu.

Novosađani će se u međunarodnoj IHL ligi nadmetati sa timovima kao što su Crvena zvezda, Triglav, Medveščak, Slavija Junior, Celje, Mladost, Hidria Jasenice.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.