Završeni Dani Brazila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2010, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni "Dani Brazila"

NOVI SAD -

Velikom karnevalskom povorkom koja je prošla ulicama Novog Sada završena je manifestacija "Dani Brazila". Za četiri dana Novosađani i njihovi gosti imali su priliku uživaju u onome što Brazil čini jednom od najzanimljivijih zemalja na svetu.

"Dani Brazila" završeni su karnevalom koji je dočarao zanos koji se može osetiti samo u Riju. Učestvujući u razdraganoj povorci Novosađani su imali priliku da vide,čuju,osete i dožive Brazil.

Novosađani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su imali priliku da bolje upoznaju jednu daleku ali nama blisku kulturu. Zvuci sambe, gutljaj kaipirinje, brazilska tradicionalna kuhinja, kapuera i brazilski filmovi, novosadsko leto učinili su posebnim. Cilj je da "Dani Brazila" postanu tradicionalni događaj koji će obogatiti Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

30.08.2010 ::: Održan XVI LUKOIL susret ljubitelja starovremenskih automobila

Izvor: AutoMagazin, 30.Avg.2010

Ovogodišnji skup vlasnika i ljubitelja starovremenskih automobila u organizaciji YU Auto Moto Kluba "Veteran" održan je proteklog vikenda u Novom Sadu. Novosađani i njihovi gosti imali su nesvakidašnju priliku da vide preko 80 primeraka starih vozila u njihovoj punoj lepoti..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.